Gëzuar Muajin e Shenjtë të Ramazanit

Gëzuar Ramazanin, muajin e paqës, begatisë dhe shpëtimit. Ju urojmë Agjirim të lehtë dhe të pranuar. Zoti kabul inshaAllah gjitha lutjet dhe ibadetet në këtë muaj të shenjtë. Foto: Xhamia Raincë "Mula Sylejmani".

Dritëro Agolli

shtrati i lumit 3.jpg

Fatmir Muja: "Nata e fundit në Tiranë" (21.11.2016)