Amerika Voton: TRUMP vs. CLINTON

b_600_400_16777215_00_http___cdn2.spiegel.de_images_image-1053301-breitwandaufmacher-yqfv-1053301.jpeg

Do të jet presidente demokratja CLINTON në zgjedhjet presidenciale të SHBA-ve, ku për herë të parë në historinë Amerikës do të fitoj një grua si GRUAJA MË E FUQISHME NË BOTË? APO republikani Trump, i cili pas dy mandateve të demokratëve të merr vendin në shtëpinë e bardhë si një kandidat kontrovers, por që mobilizon shtresën mesme punëtore dhe lobin ekonomik në Amerikë?

Exit poll e para do të jenë në ora 01:00. Anketat thojnë se do të jetë një garë e ngushtë mes dy kandidatëve.

Sidoqoftë për shqiptarët politika e jashtme Amerikës dot të jet e njëjtë, pa marrë parasysh se kush do të fitoj nesër. (foto: spiegel.de)

Rainca.com, 08.11.2016