Në kalimin mbi hekurudhë në Raincë do të vendosen sinjale dhe barriera automatike

b_650_450_16777215_00_images_41946279_1856150327786845_4192883877653512192_n.jpegMë në fund pas shumë viteve do të bëhet vendosja e sinjaleve, barrierave automatike dhe gjysëmbarierave automatike në kalimin mbi hekurudhë në fshatin Raincë.

„Punët në rregullimin e kësaj rampe janë duke vazhduar me intenzitet të lartë dhe shumë shpejt pritet të finalizohet dhe të hyjë në funksjon rampa e re automatike me sinjal automatik dhe vendosja e barrierave gjysmë automatike dhe gjysmëbarrierave automatike, sinjalizimi elektrik që përbën vendosjen e semaforëve, ku semaforët paralajmerojnë mbylljen e këtyre gjysmëbarrierave“, raporton komuna e Preshevës në faqen e saj zyrtare në Facebook. (Foto marrë nga faqja e komunës në Facebook)

Kalimin i rrezikshëm mbi këtë hekurudhë ndër vite për shumë qytetar nga Rainca dhe komuna e Preshevës ishte me fatalitet dhe humbje jete.

Organizatorët kanë paraljmëruar përfundimin e këtij projekti në ditët e ardhshme.

Rainca.com, 19.09.2019