Shatërvan në qendër dhe me një qeshmë në hyrje të Raincës

b_660_439_16777215_00_images_44863273_2231222203816245_7475495526213877760_n.jpegAksionet vullnetare të Raincasve nuk kanë të ndalur.

Bashkësia lokale paralajmëron në faqen e saj zyrtare, se në qendër do të bëhet një shatërvan, i cili do të ndërtohet nga Shaip Sylejmani, i cili nderon gjyshin e tij.

Ky projekt do të nidhmohet edhe nga personat tjerë.

 

b_660_420_16777215_00_images_44332928_2224923701112762_8799055093648326656_n.jpeg

 

 

 

 

 

 

Në hyrje të fshatit, te pompa e benzinës, është ndërtuar një qeshmë nga Haxhi Shera dhe Haxhi Dërmishi.

Rainca po merë një pamje tjetër! 

 

Rainca.com, 28.10.2018