Shenasi Abdulli nga Rainca specializon në mjekësi urgjente

b_650_528_16777215_00_images_1395184_10204050961382657_7774148841837046646_n.jpegMjeku Shenasi Abdulli specializon në mjekësinë urgjente. Rainca bëhet edhe me një specialistë në medicinë.

Gjithashtu emergjenca në Preshevë do të ketë një specialistë të ri në mjekësi urgjente.

Bashkëvendësit e Raincës i gëzohen këtij suksesi dhe i janë shumë mirënjohës doktor Shenasisë për punën e pa lodhshme në Raincë dhe shpresojnë në shërbimet e ti të mëtutjeshme.

Rainca.com, 27.01.2019