Bashkësia Lokale Raincë me zyre të re

b_660_520_16777215_00_images_54434702_2335993113339153_6851443920635691008_n.jpegBashkësia Lokale Raincë ka që nga data 17 mars zyrën e saj zyrtare. BL Raincë ka filluar me procedurat e hapjes së objektit multifunkcional, ku kësaj hapje do ti gëzohen shumë bashkëvendës.

Tash BL Raincë ka edhe adresën e saj, ku do ti mundësoj gjithëve si për shembull në nënshkrimin e kontratave për mbledhjen e mbeturinave në Raincë.

BL Raincë ka vë si prioritet edhe përshpejtimin e rregullimit të rrymës elektrike, e cila është shumë e dobët dhe shumë jo stabile. (Burimi, BL Raincë në Facebook)

Rainca.com, 25.03.2019