Hyrja e grave po bëhet me mbulesë në xhaminë "Mulla Sulejmani" në Raincë

b_340_760_16777215_00_images_55736561_2139290429489809_7517068151054401536_n.jpegXhamija "Mulla Suljemani" e Raincë posedon një hyrje të veçantë në katin e faljes për gjininë femërore.

Disa mërgimtarë kanë filluar financimin për mbulimi i hyrjes në katin e lutjes për gjininë femërore në xhaminë "Mulla Sulejmani" Raincë. Punëkryerës i këtij projekti është Metal Alu & PVC BAU.

Të interesuarit për kontribut në këtë projekt mundë të lajmërohen te Sadat Ilazi dhe Shefqet Abdullahu.

Rainca.com, 24.04.2019